We often go shopping in St. Georgen –  an industrial zone on the outskirts of Bayreuth. Once we were driving the same way we have done for tens of times before, when I glimpsed something that looked like a man in the air. Because I had to mindful of the road I couldn`t take a closer look. The next time Paula was driving so I took a longer look and saw that behind some bushes was a skateboard park you could barely see from the street. There is no sign no advertisement. I decided that when we have time, we`ll have a look.

So we came looking for this:

CAM00528

What we found was a Pirate Ship playground. So we kind of ignored the skateboard park and went straight to playing:

CAM00529

Now I wonder what is Bayreuth keeping hidden from us – the secrets waiting for us to unveil.

Skrivnosti Bayreutha po slovensko:

Velikokrat se odpravimo nakupovat v St. Georgen, ki je nekakšna odmaknjena četrt Bayreutha na njegovem robu. Ko smo se enkrat peljali po cesti do St. Georgena, po poti, ki jo že dobro poznamo, se mi je za trenutek zazdelo, da vidim človeka v zraku. Ker sem moral paziti na cesto, si nisem mogel pogledati pobliže. Naslednjič je vozila Pauli, zato sem si lahko malo bolje ogledal in videl, kar se mi je zdelo kot park za rolkanje, ki se ga je komajda videlo za grmovjem. Nikjer ni bilo nobene oznake ali reklame, da ima Bayreuth takšen park. Zato smo se odločili, da naslednjič, ko bomo imeli čas, se bomo ustavili in si pobliže pogledali.

Tako smo prišli gledat park za rolkanje. Kar smo našli, je bilo veliko več – otroško igrišče na temo piratske ladje. Zato smo kar ignorirali park za rolkanje in pohiteli na igrišče.

Sedaj pa razmišljam kaj vse nam še skriva Bayreuth – skrivnosti, ki jih moramo razkriti.